Coinbase har nu stöd för EOS

Den stora amerikanska handelssajten Coinbase har numera stöd för EOS. Detta enligt ett pressmeddelande som Coinbase publicerade under gårdagen. Den nya listningen gör det möjligt för Coinbases användare att handla med EOS, undantaget kunder i Storbritannien och New York.

Enligt tillkännagivandet tillkommer ingen transaktionsavgift för EO. Kostnaden betalas istället i form av datorresurser i form av en skatt på RAM-minne, processorkraft eller nätverksbandbredd. Som användare kan du även tjäna EOS genom att tillhandahålla de datorresurser som krävs för att utföra transaktioner i nätverket.

EOS är en av världens största kryptovalutor med ett marknadsvärde på drygt 8 miljarder dollar. Det är också den största valutan att nyligen läggas till på Coinbase sedan Ripples token XRP lades till i februari i år. Coinbase har nyligen även tillkännagivit att man har stöd för två ytterligare tokens, nämligen dai och USD Coin.

Tidigare under denna månad utökade Coinbase dessutom sitt globala utbud genom att ge stöd för ytterligare 50 jurisdiktioner. I samma veva skapade man även ett utbildningsprogram för mindre kryptobetalningar, Coinbase Earn, vilket i dagsläget finns tillgängligt i fler än 100 länder världen över.

Källa: https://cointelegraph.com/news/coinbase-now-supports-cryptocurrency-token-eos