CVCoin listas på HADAX

CVCoin är numera listad på handelssajten HADAX (Huobi Autonomous Digital Asset Exchange), efter att ha placerat sig på förstaplats i den tredje omgången av röstningsprocessen. De valutor som placerade sig efter CVCoin i omröstningen var InvestDigital (IDT) och NeuroChain (NCC).

Vad är CVCoin?

CVCoin är en token som tar den revolutionerande säkerhet som möjliggörs av blockkedjetekniken och använder denna för att skydda dina privata meddelanden, foton samt annan känslig information. CVCoin är inte bara en kryptovaluta utan ett betalningsmedel som tagits fram av Crypviser. Tack vare sitt decentraliserade nätverk är CVCoin skyddat från olika slags attacker.

Om du vill skicka ett privat meddelande till någon, behöver du först kryptera meddelandet med hjälp av en publik krypteringsnyckel. För att motparten ska kunna läsa meddelandet behöver han eller hon tillgång till krypteringsyckeln. Men om denna nyckel skickas över ett öppet nätverk finns en risk att en obehörig person tar del av nyckeln genom en så kallad man-i-mitten-attack. Detta leder till att inkräktaren kan läsa meddelanden som skickas från den person du har tänkt kommunicera med, och även svara på dessa.

Säkra överföringar av data

Det är detta problem som Crypviser löser genom att säkra dina privata meddelanden och din känsliga data. CVCoin används som valuta i Crypvisers nätverk, och denna valuta ämnar alltså att skydda din data. Stölder av kreditkortsinformation, e-plånböcker och bankkontoinformation medför varje år förluster av miljarder kronor. Genom att istället använda CVCoin för att överföra pengar till dina kontakter, undviker du denna risk och kan försäkra dig om att dina penningöverföringar är direkta, omedelbara och framför allt säkra.

Crypvisers plattform är decentraliserad, anonym, väldigt säker och erbjuder en allt-i-ett-lösning med såväl direktmeddelanden som röst- och videosamtal, såväl som en säker kryptoplånbok m.m. Som användare kan du få tillgång till Crypvisers nätverk genom appen Crypviser Secure Messenger, som i dagsläget endast finns tillgänglig för iOS-enheter.