Stora handelsplattformar stöder Ethereums Constantinople-uppgradering

Flera stora amerikanska handelsplattformar, däribland Kraken och Coinbase, har tillkännagivit sitt stöd för Ethereums hårda förgrening Constantinople. Coinbase och Kraken gjorde sina tillkännagivanden på Twitter den 14 januari.

Sedan tidigare stöds förgreningen av Binance, OKEx och Huobi, och den kommer att aktiveras vid block nummer 7 080 000 av Ethereum (ETH). Det hela förväntas inträffa under denna vecka.

Coinbase skriver att plattformen “har för intention att fullt ut stödja Constantinople Ethereum (ETH)-uppgraderingen. I en tweet bekräftar även Kraken att man kommer stödja Constantinople, och man låter bland annat meddela att man inte förväntar sig att denna förgrening kommer att leda till konkurrerande Ethereum-kedjor. Detta skedde som bekant i samband med den hårda förgrening av Bitcoin Cash (BCH) som genomfördes i november 2018.

Constantinople är en milstolpe i utvecklingen av Ethereums nätverk. Utvecklarna planerar att migrera kryptovalutan från en PoW-algoritm till en PoS-algoritm. Den hårda förgreningen är blott ett steg på vägen till den fulla förvandlingen av nätverket.

Källa: https://cointelegraph.com/news/coinbase-kraken-join-major-exchanges-supporting-ethereum-constantinople-hard-fork