Världens näst största handelssajt för kryptovaluta återupptar sin verksamhet efter riskvarning

Handelssajten Binance har återupptagit sin handel bara en dag efter att ha stängt ned denna till följd av en systemuppgradering, följt av en varning från deras eget ryskhanteringssystem. Det hela har bekräftats av ett uttalande från den 27 juni.

Handeln på Binance, som vanligtvis rankas som en av de tre främsta handelssajterna i världen sett till daglig handelsvolym, avstannade helt under tisdagen den 26 juni på grund av en planerad systemuppgradering.

Utvecklarna hade förutspått att handeln och uttag skulle pausas under fyra timmar, men när det automatiserade systemet visade tecken på en oupptäckt sårbarhet, gjordes företagets tjänster otillgängliga under en längre tid än så.

På sociala medier fortsatte användare att rapportera om avvikelser medan de försökt använda plattformen, men Binance har dock i skrivande stund inte signalerat om några större problem utan anser systemuppgraderingen vara komplett.

Handelssajter för kryptovaluta stöter ofta på oväntade tekniska problem. Tidigare under juni månad stängdes även Bitfinex ner under en längre tid efter att ha upptäckt att deras system utsattes för hackerattacker.

Binance är för närvarande världens näst största handelssajt sett till daglig handelsvolym, med omkring 844 miljoner dollar i handel per dygn.

Källa: https://cointelegraph.com/news/world-s-second-largest-crypto-exchange-binance-resumes-operations-after-risk-warning