Öppna konto hos 24Option24Option

24Option grundades 2009 och drivs av det cypriotiska investmentbolaget Rodeler Limited, vilket är auktoriserat och regleras av Cyperns värdepappersmyndighet (Cyprus Securities and Exchange Commission). Denna finansmäklare är en av de mest välrenommerade inom den digitala handelsbranschen. Enligt egen utsago är företagets målsättning att få binära optioner att tjäna pengar åt alla deras kunder.

24Options fokus ligger på att tillhandahålla de mest lönsamma finansiella produkterna på marknaden. Detta är anledningen till att företaget nyligen tillgängliggjorde Bitcoin-terminer för sina kunder. Om du vill satsa på en erfaren aktör när det gäller binära optioner, är 24Option utan tvekan en sajt som du bör titta närmare på! Men är allt som sajten tillhandahåller guld och gröna skogar? I denna recension ska vi gå på djupet och undersöka denna mäklare närmare.

Tillgängliga underliggande tillgångar hos 24Option

Generellt sett får du som kund den bästa upplevelsen när du gör affärer via en mäklare som tillhandahåller ett större antal underliggande tillgångar. Anledningen till detta är att du då får fler valmöjligheter och kan skräddarsy en diversifierad strategi. På detta område kommer du inte bli besviken hos 24Option.

Faktum är att 24Option ger dig tillgång till fler än 120 olika underliggande tillgångar. Detta är mer än hos nästan alla mäklarens konkurrenter på marknaden och beror förmodligen på det faktum att 24Option är en av de mäklare av binära optioner som har verkat längst i branschen. Hos 24Option har du möjlighet att handla med binära optioner och CFD:er på flera olika aktiebörser, valutabörser, råvarubörser och index.

Aktier

De underliggande aktierna inkluderar flera av världens största och mest välkända företag i branscher som olja, teknik, telekommunikation, bilindustri m.fl. Totalt har du omkring 60 olika att välja mellan, och eftersom det rör sig om stora underliggande aktier kommer du kunna hitta en hel del information att analysera. Detta bör göra det enklare för dig att fatta beslut om vilka tillgångar du ska investera i.

Råvaror och index

Via 24Option kan du handla med flera olika råvaror, såsom guld, silver, råolja, koppar och platina. Antalet underliggande index som du får åtkomst till via sajten är inte lika omfattande som de andra sorternas underliggande tillgångar, men utbudet inkluderar trots allt alla de stora namnen. Dessa inkluderar FTSE 100 och Dow Jones, vilket är två av de mest följda indexen i världen. Du kan även handla på kinesiska Hang Seng, ryska MICEX samt S&P 500.

Valutor

Valutor handlas i par, och du behöver välja vilken valuta du tror kommer få en bättre utveckling än den andra under en viss tidsperiod. De valutor som du kan välja mellan inkluderar världens största valutor, så du bör inte ha några problem att göra ordentlig research och analysera trender. De valutapar som 24Option erbjuder inkluderar följande:

  • Amerikansk dollar/Euro
  • Amerikansk dollar/Schweizisk franc
  • Amerikansk dollar/Kanadensisk dollar
  • Amerikansk dollar/Brittiskt pund
  • Brittiskt pund/Japansk yen
  • Euro/Japansk Yen

24Options plattform har allt du behöver

24Option använder sig av en plattform från tredje part, närmare bestämt en plattform utvecklad av det israeliska företaget TechFinancials. Detta företag är välrenommerat i branschen och dess plattform är väl beprövad och testad. Den är intuitiv och har en attraktiv och användarvänlig design. Gränssnittet är inte bara rent utan även fullpackad med information, vilket underlättar för dig att fatta de rätta besluten. Bland den information som du kan hitta på plattformen finner du bland annat priser som uppdateras i realtid.

Denna plattform från TechFinancials som 24Option använder anses befinna sig någonstans i mitten på marknaden avseende kvalitet. Det går dock inte att bortse från det faktum att plattformen trots detta har allt du behöver, även om du är en mer avancerad investerare. Du kan till exempel handla ett brett urval av underliggande tillgångar såsom valutapar, aktier tillhörande många internationellt kända företag, råvaror samt index.

Till ditt förfogande har du även analysverktyg, så du kan sammanställa all information du behöver innan du fattar ett beslut. En stor del av denna information presenteras i form av grafik för att göra det enklare att läsa informationen och identifiera trender. Även vissa tekniska indikatorer finns tillgängliga.

Insättningar och uttag

24Option har ett väldigt enkelt och användarvänligt gränssnitt. Det är så pass enkelt att även den som aldrig tidigare har tradat kan använda det. Gränssnittet är dessutom snabbt och väldigt säkert att använda, och du kan göra insättningar i flertalet traditionella valutor samt via digitala betalningar. Med tanke på att osäkerhet idag råder i vår omvärld, är säkerhetsaspekten viktig när man tradar.

24Option accepterar Visa, MasterCard, Skrill, QIWI, AstroPay, Sofort, Neteller, WebMoney, Paysafecard, GiroPay, iDEAL, Moneta, banköverföring och ett antal ytterligare betalningsmetoder. Den enkla överföringsprocess som 24Option tillhandahåller gör tjänsten väldigt behaglig och tilltalande att använda. Den uttagsprocess som erbjuds är utan tvekan en av de bästa som tillhandahålls av mäklare i branschen.

Kundtjänst

Om det är en aspekt av 24Option som tenderar att vinna och behålla kunder åt denna mäklare mer än någon annan, är det deras utmärkta kundtjänst. Det är av yttersta vikt att man som mäklare tillhandahåller god kundservice, och detta är någonting som 24Option verkligen har tagit fasta på. Du kan få support få ett flertal olika språk, vilket gör denna tjänst till ett utmärkt val för internationella investerare som vill trada på sitt modersmål.

På sajten kan du ofta chatta direkt med en medarbetare på svenska, men detta är inte alltid möjligt att göra. Större delen av supporten ges på engelska, men det finns trots allt även 13 andra språk som 24Option ger kundsupport på. Om du har frågor om handel med binära optioner, kan du kontakta mäklaren via chatt, e-post eller telefon. Detta gör att du kan få utmärkt kundservice så fort du behöver den och med ett professionellt bemötande.

Sammanfattning

24Option är en handelsplattform som är enkel att använda för dig som vill handla med binära optioner. Den ger en hög avkastning och regleras av den cypriotiska myndigheten Cyprus Securities and Exchange Commission. Du kan när som helst under dygnet kontakta supporten om du upplever problem med plattformen eller har andra frågor, till exempel när du behöver hjälp med att trada. Detta sammantaget gör 24Option till en mäklare av binära optioner som vi varmt kan rekommendera.

Öppna konto hos 24Option