StormGain

StormGain är en plattform för handel med kryptovalutor som erbjuder en ny och spännande upplevelse. Teamet bakom plattformen har tagit det bästa från två världar – kryptomarknaden och investeringsmarknaden – och kombinerat dessa för att kunna tillhandahålla en innovativ tradingplattform.

Som trader kan du använda StormGain för att dra nytta av de volatila kryptomarknadena. Du kan handla med de mest populära kryptovalutorna och även använda en hävstång på upp till 200 gånger. Dessutom kan du köpa kryptovalutor på kredit med hjälp av ett kreditkort.

Om plattformen

StormGain grundades 2019 och är numera en av de mest populära plattformerna för handel med kryptovalutor i världen. Plattformen finns tillgänglig i fler än 100 länder och har drygt 120 000 kunder. Utöver en hävstång på upp till 200 gånger får du som kund även tillgång till det allra senaste inom grafer och verktyg för handel.

StormGains webbaserade plattform finns tillgänglig på flera olika språk (dock ej svenska men däremot engelska). I den användarvänliga plattformen kan du enkelt skapa en anpassad kontrollpanel. Därigenom kan du sedan hålla koll på såväl stigande som fallande tillgångar. Du kan använda plattformen direkt via webben och det går snabbt och enkelt att registrera sig på StormGain.

Plattformen finns även tillgänglig i en mobilapp som du kan använda för att handla med kryptovalutor. Appen ger dig tillgång till notifikationer, grafer och verktyg för teknisk analys dygnet runt. Det går även att gräva kryptovaluta via appen. Du kan ladda ner den från App Store eller Google Play.

StormGain

För- och nackdelar med StormGain

Det finns flera fördelar med att öppna ett konto hos StormGain och handla kryptovalutor:

 • Plattformen finns tillgänglig på webben och som app
 • StormGains plattform är användarvänlig och enkel att använda för nybörjare
 • Du erbjuds bonusar i samband med insättningar
 • Det går snabbt att göra uttag
 • Du kan gräva kryptovalutor via plattformen
 • Avgifterna för handel är relativt låga

Nackdelarna med StormGain är att:

 • Handeln är oreglerad
 • Du kan inte använda automatiserade handelsrobotar
 • Tillgången på verktyg är aningen begränsad

Om handel med kryptovalutor på StormGain

Som kund hos StormGain kan du använda plattformen för att handla fler än 20 olika CFD:er med kryptovalutor. DASH/BTC är ett populärt digital valutapar som du kan handla på plattformen.

På samma sätt som du kan investera i kryptovalutor hos Coinbase kan du även hos StormGain göra detsamma. Du kan välja att köpa och behålla sex populära digitala valutor:

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • Litecoin
 • Ripple
 • Tether

Avgifter

De avgifter som StormGain tar ut för handel är konkurrenskraftiga och även transparenta. När det kommer till kryptohandel använder man sig här inte av spreadar utan du debiteras istället ett courtage. I genomsnitt är courtaget för handel med de flesta valutapar mellan 0,19 % och 0,20 %.

Insättningar och uttag

StormGain låter dig köpa kryptovalutor direkt via ditt konto- eller kreditkort. Den minsta insättningen är 50 dollar i antingen fiatvaluta eller motsvarande i krypto. När du gör en insättning debiteras du en insättningsavgift om 5 % (minst 10 dollar).

Du kan göra uttag från plattformen till din plånbok. Minsta möjliga summa att ta ut är 50 dollar i Tether eller motsvarande i andra valutor. Uttagsavgiften är 0,1 %.

Generellt sett tar det upp till 30 minuter att göra en insättning eller ett uttag.

Kundtjänst

StormGains supportresurser finns tillgängliga på sajten för att hjälpa dig med tekniska frågor samt för att förklara hur plattformen fungerar. Du kan även välja att kontakta deras kundtjänst för att få snabb och bra support på engelska. Supporten finns tillgänglig via livechatt, e-post, appen Telegram eller telefon.