Altcoinfantasy.com – Gratis trading med riktiga vinster

Vill du prova på trading med kryptovalutor utan att riskera en förlust? Eller gillar du tävlingar där man kan vinna utan att lägga någon insats? I så fall kan Altcoinfantasy vara ett gott alternativ. De sammanfattar sin tjänst med ”Learn, Trade & Win Crypto” vilket är precis vad det handlar om.

altcoinfantasy

Learn…

Webbplatsen erbjuder mer än enbart en tävling. De säger att tjänsten är utformad för att ”educate users about the cryptocurrency space”. Därmed finns alltså en hel del information för de som vill lära sig mer om olika valtutor m.m. Utöver förklaringar om de olika valutorna finns även nyheter, historisk data m.m. kring dem.

Varje vecka skickas även ett nyhetsbrev ut som lyfter upp några av de större händelserna som skett inom kryptovärlden senaste dagarna.

altcoin learn trade

Trade & Win

Så härfungerar tävlingsdelen:

  1. RegistreringRegistrering sker på Altcoinfantasy.com (att registrera sig och delta är helt gratis)
  2. Välj tävling

När du är inloggad har du flera olika tävlingar som du kan delta i. De kan löpa under olika lång tid, ha olika priser m.m. Det går även att hoppa in i en tävling när den redan startat. Däremot kan det bli svårare att vinna då motståndarna redan kan ha ökat sitt kapital en del.

  1. Trading

När en tävling börjar kommer du ha 100 000 USD att handla för. Dessa investerar du i olika kryptovalutor och du kan köpa och sälja hur många gånger du vill inom tävlingsperioden. Det finns till och med en fördel att handla minst en gång per dag då du får poäng per aktiv dag på plattformen.

  1. Vinn

När tävlingsperioden är slut sammanfattas det automatiskt hur stort värde ditt innehav är på. Om du har investerat bäst (har högst värde) vinner du tävlingen. Dessutom har de ett specialpris till den som kommer näst sist. Vissa tävlingar har även flera vinnare samt slumpvalda tröstpriser.

crypto trading

Hur kan det vara gratis?

De prispengar som delas ut kommer från sponsorer på sidan. I vissa tävlingar måste man däremot acceptera att ta emot reklam via mail. Men det går alltid att avregistrera sig för dessa mail. Känner man sig osäker och rädd för att bli ”bombad” av reklam är ett tips att registrera en ny mailadress (exmpelvis på Gmail) och använda denna enbart för liknande tävlingar.

När du registrerar dig får du 500 AFC-poäng som välkomstbonus. Dessutom får du 100 poäng för varje dag du köper/säljer/byter valutor inom en tävling. Dessa poäng kan sedan användas för att betala inköp på vissa tävlingar. De kan även växlas till priser.

Hur får jag vinsten?

Eftersom vinsten består av Bitcoin, Stellar, Litecoin osv så krävs det att du har en wallet som kan ta emot dessa.

Lycka till !

altcoinfantasy reklam